UVJETI PRODAJE

Prema Zakonu o zaštiti potrošača maloljetne osobe ili potpuno poslovno nesposobne osobe ne mogu obavljati kupnju na daljinu, to mogu učiniti samo njihovi zakonski zastupnici.

Proizvode šaljemo putem Hrvatske pošte, te cijene poštarine možete provjeriti na stranici www.posta.hr, a svaki kupac će biti obaviješten o točnim troškovima dostave prilikom narudžbe.

Rok isporuke je 1 do 3 radna dana (ne odgovaramo za eventualna kašnjenja uzrokovana greškom dostavne službe ili više sile)

Proizvode šaljemo uz prethodnu uplatu na žiro-račun ili pouzećem (plaćanje pri preuzimanju).

U slučaju da ste iz bilo kojeg razloga nezadovoljni proizvodom, isti možete zamijeniti ili vratiti u zamjenu za novac unutar 14 dana od primitka pošiljke. potrebno je neoštećeni proizvod poslati u originalnom pakiranju sa svom opremom i dokumentacijom i računom s kojim je proizvod bio originalno isporučen s naznakom – povrat robe na adresu: M-titan, trg.obrt, Hrastelnica 106, 44000 Sisak.

U slučaju da je pošiljka oštećena u transportu, molimo Vas da nas kontaktirate odmah pri preuzimanju pošiljke, kako bi organizirali povrat i zamjenu robe.

Ukoliko ustanovite, prilikom prve uporabe, da je uređaj koji ste dobili neispravan, molimo vas da nas kontaktirate kako bismo u što kraćem roku izvršili zamjenu za ispravan uređaj. 

Reklamacije kupci mogu javljati putem telefona 095/859-8965 ili putem maila info@m-titan.hr.

Prema članku 8. stavka 1. Zakona o zaštiti potrošača kupci mogu svoj prigovor poslati na mail info@m-titan.hr ili na adesu M-titan, trg.obrt, Hrastelnica 106, 44000 Sisak te će im na isti biti odgovoreno u roku 15 dana.